Top

Industriële Ventilatoren

beste grote plafondventilator industrie
TITAN plafondventilator

Premium industriële HVLS ventilator met 5 bladen. Verplaatst de meeste lucht van al onze ventilatoren. Is licht van gewicht en super stil. Heeft een laag verbruik en levert hoge prestaties. Verkrijgbaar in diameters van 4.3 tot 7.3 meter.

zuinige grote plafondventilator magazijn
ECO plafondventilator

Stille industriële HVLS ventilator met 4 bladen. Verbruikt het minste en biedt het hoogste rendement. Perfect voor een duurzame bedrijfsvoering. Beste prijs-kwaliteitsverhouding in de markt. Verkrijgbaar in diameters van 2.4 tot 7.3 meter.

super grote plafondventilator om te koelen
DDI plafondventilator

Eenvoudige industriële HVLS ventilator met 3 bladen. Gebouwd voor functioneel gebruik en krachtige luchtcirculatie. Levert uitstekende prestaties, is erg stil en verbruikt weinig. Verkrijgbaar in een diameter van 6.1 en 7.3 meter.

Altijd alles onder Controle

Als specialist in HVLS ventilatoren en ventilatieoplossingen voor grote gebouwen leveren we veel maatwerk advies. Met Hunter® hebben wij een compleet assortiment HVLS ventilatoren en intelligente besturingssystemen om hier in te kunnen voorzien. Afhankelijk van het doel, kunt u kiezen voor 3, 4 of 5 bladen en diameters van 2.4 tot 7.3 meter. Iedere HVLS ventilator heeft zijn eigen kenmerken en specificaties. Met een touchscreen controller kunt u ze samen of afzonderlijk aansturen, niet alleen handmatig maar ook automatisch op o.a. tijd, temperatuur of vochtigheid. Ze zijn te koppelen aan een gebouwbeheersysteem of brandmeldingssysteem, en voor de meest barre omstandigheden kan de aandrijving zelfs beschermd worden tegen vocht, stof of zand met een IP66 classificatie. Net wat u wilt of wat u nodig heeft.

Klanten vertellen

Wij zijn erg blij met de ventilatoren in onze productiehal. Het klimaat is er in de zomer beter beheersbaar en in de winter besparen we energie. 

– Jonathan Schuilenburg
Klant ECO 5.5m HVLS

In ons magazijn kan het erg warm zijn. Dankzij Annerson is het nu veel aangenamer voor de medewerkers en blijven onze bedrijfswagens mooi droog.

– Brian Aertse
Klant DDI 6.1m HVLS

De ventilatoren zijn een aanwinst voor ons fitnesscentrum. Ze bieden heerlijk sportcomfort, zijn energiebesparend en zien er ook nog super uit!

– Ken Kuypers
Klant TITAN 7.3m HVLS

Commerciële Ventilatoren

grote ventilator voor fitness en sport
RM plafondventilator

Premium commerciële HVLS ventilator met 4 bladen. Verplaatst de meeste lucht van al onze commerciële ventilatoren. Zuinig, licht van gewicht en erg stil. Levert hoge prestaties voor minder grote ruimtes. Verkrijgbaar in diameters van 2.4 tot 4.3 meter.

grote stijlvolle plafondventilator voor horeca
TRAK plafondventilator

Mooie stille commerciële HVLS ventilator met 4 bladen. Elegant en stijlvol, voor binnen- en buitenruimtes. Waar comfort net zo belangrijk is als esthetiek en duurzaamheid. Verkrijgbaar in 3 kleuren en diameters van 1.5 tot 2.5 meter.

minder grote plafondventilator voor binnen en buiten
kleinere plafondventilatoren

Voor de ruimtes in uw bedrijf waar geen grote ventilator past, hebben we een kleine collectie passende plafondventilatoren. Deze stijlvolle, hoogwaardige ventilatoren zijn leverbaar in diverse ontwerpen, kleuren en uitvoeringen, en in diameters van 1.3 tot 1.8 meter.

Industriële Luchtcirculatoren

JANFAN Heavy Duty ventilator

JANFAN® ventilatoren zijn modulair opgebouwd en speciaal ontworpen voor het zware werk. Betrouwbaar, 24/7 inzetbaar, makkelijk schoon te maken en hufterproof. De meest onderhoudsvrije en energiezuinige Heavy Duty ventilatoren die er zijn. Te bevestigen aan o.a. plafond, muur en diverse balken – met of zonder zwenkarm. Ook te leveren als staand model of met verrijdbaar onderstel. Vraag naar de mogelijkheden.

naar JANFAN pagina
JANFAN industriële lucht circulator op voet
JANFAN industriële lucht circulator verplaatsbaar

Advies nodig?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder en kijken samen naar een passende oplossing.

Stuur een bericht