Top

TRAK

De collectie moderne commerciële Trak plafondventilatoren wordt ingezet waar het comfort van de gasten net zo belangrijk is als esthetiek en duurzaamheid. De fraaie Trak is een echte aanwinst voor al uw binnen- en buitenruimtes, en is veelal te vinden in restaurants, hotels en fitnesscentra.

lees meer ↓

 

Beschikbare diameters: 1,52m | 1,82m | 2,13m | 2,43m

Maximaal bereik 95 m², maximale snelheid 4.39m/s

Beschikbare kleuren: satijnwit, zilvergrijs en mat zwart

AC 1PH 230v 50-60Hz

Direct Drive magneet motor, 8 snelheden, 2 draairichtingen

Inclusief afstandsbediening

IP45, geschikt voor gebruik binnen en buiten

Levenslange* garantie op de bladen en bladhouders. 3 Jaar op alle andere componenten. Ondersteund door Hunter® – het enige bedrijf met meer dan 135 jaar ervaring in ventilatoren.

Vrijblijvende Offerte

Product informatie

Heeft u van deze ventilator gespecificeerde gegevens nodig voor een nieuw gebouw of renovatie van een bestaande industriële of andere grote ruimte? We hebben alle gegevens en details die u nodig heeft om u te helpen bij het kiezen van de juiste Hunter® ventilator, inclusief product specificatiebladen, BIM-bestanden, CAD-bestanden, installatiehandleidingen en garantie-informatie.

Informatie aanvragen

Service en support

Annerson is trots een “Factory Authorized Installer” te zijn van Hunter®. Bij Annerson is het ons doel om een levenslange partner te zijn en niet alleen een leverancier van ventilatoren. Daarom bieden we een service mogelijkheid om er voor te zorgen dat de ventilatoren van Hunter® top blijven presteren. Van installatie-, inspectie- en schoonmaakdiensten tot hulp bij het oplossen van problemen, we zijn er om u te helpen.

contact opnemen

Andere producten die voor u interessant kunnen zijn

DDI

eenvoudig en doelmatig

RM

top in minder grote ruimtes

JANFAN

voor het zware werk

THUIS

voor kleinere ruimtes