Top

TRAK

De collectie moderne commerciële Trak plafondventilatoren wordt ingezet waar het comfort van de gasten net zo belangrijk is als esthetiek en duurzaamheid. De fraaie Trak is een echte aanwinst voor al uw binnen- en buitenruimtes, en is veelal te vinden in restaurants, hotels en fitnesscentra.

 

Trak plafondventilatoren zijn voorzien van een uiterst stille motor en bladen van geëxtrudeerd aluminium, die zorgen voor een lange levensduur en een optimale luchtstroom in grote, open ruimtes. Deze commerciële plafondventilator is verkrijgbaar in vier maten en drie mooie gekleurde afwerkingen, zodat het zo goed mogelijk past bij de grootte, stijl en behoeften van uw ruimte.

 

Hunter®, al meer dan 135 jaar leidend in de markt, levert de perfecte en geavanceerde luchtstroomoplossing voor binnen en buiten met de beste prestaties in zijn klasse, een toonaangevende garantie en jarenlange stille, betrouwbare dienst.

 

Commerciële HVLS plafondventilator met 4 aluminium bladen

Zeer efficiënt door 18º bladstand, optimale luchtbeweging

Beschikbare diameters: 1,52m | 1,82m | 2,13m | 2,44m

Meest effectief 95 m², Luchtstroom 42.064 m³/u

Beschikbare kleuren: satijnwit, zilvergrijs en mat zwart

AC 1PH 230v 50-60Hz, stille EC motor 0.1 kW max 145 rpm

8 snelheden en 2 draairichtingen voor zomer en winter

Inclusief afstandsbediening voor ventilatorsnelheid en draaistand

IP45, geschikt voor gebruik binnen en buiten

Levenslange* garantie op de bladen en bladhouders. 3 Jaar op alle andere componenten. Ondersteund door Hunter® – het enige bedrijf met meer dan 135 jaar ervaring in ventilatoren.

Bestel via de online winkel

Bekijk ook eens