Top

TRAK

De collectie moderne commerciële Trak plafondventilatoren wordt ingezet waar het comfort van de gasten net zo belangrijk is als esthetiek en duurzaamheid. De fraaie Trak is een echte aanwinst voor al uw binnen- en buitenruimtes, en is veelal te vinden in restaurants, hotels en fitnesscentra.

 

Trak plafondventilatoren zijn voorzien van een uiterst stille motor en bladen van geëxtrudeerd aluminium, die zorgen voor een lange levensduur en een optimale luchtstroom in grote, open ruimtes. Deze commerciële plafondventilator is verkrijgbaar in vier maten en drie mooie gekleurde afwerkingen, zodat het zo goed mogelijk past bij de grootte, stijl en behoeften van uw ruimte.

 

Hunter®, al meer dan 135 jaar leidend in de markt, levert de perfecte en geavanceerde luchtstroomoplossing voor binnen en buiten met de beste prestaties in zijn klasse, een toonaangevende garantie en jarenlange stille, betrouwbare dienst.

 

Beschikbare diameters: 1,52m | 1,82m | 2,13m | 2,43m

Maximaal bereik 95 m², maximale snelheid 4.39m/s

Beschikbare kleuren: satijnwit, zilvergrijs en mat zwart

AC 1PH 230v 50-60Hz

Direct Drive magneet motor, 8 snelheden, 2 draairichtingen

Inclusief afstandsbediening

IP45, geschikt voor gebruik binnen en buiten

Levenslange* garantie op de bladen en bladhouders. 3 Jaar op alle andere componenten. Ondersteund door Hunter® – het enige bedrijf met meer dan 135 jaar ervaring in ventilatoren.

Vrijblijvende Offerte

Product informatie

Heeft u van deze ventilator gespecificeerde gegevens nodig voor een nieuw gebouw of renovatie van een bestaande industriële of andere grote ruimte? We hebben alle gegevens en details die u nodig heeft om u te helpen bij het kiezen van de juiste Hunter® ventilator, inclusief product specificatiebladen, BIM-bestanden, CAD-bestanden, installatiehandleidingen en garantie-informatie.

Informatie aanvragen

Service en support

Annerson is trots een “Factory Authorized Installer” te zijn van Hunter®. Dit betekent dat wij bevoegd zijn en bekwaam bevonden om alle installaties in de Benelux voor te bereiden, uit te voeren en te onderhouden. Dat maakt ons meer dan een leverancier van ventilatoren alleen.
Of het nu gaat om het inspecteren van de veiligheidskabel, het schoonmaken van de bladen of beantwoorden van al uw vragen, we zijn er om u te helpen.

contact opnemen

Bekijk ook eens