Top

Onze ventilatoren passen altijd en overal!

distributiecentra

magazijnen

productiebedrijven

evenementenhallen

congrescentra

kantoorgebouwen

atriums

scholen

universiteiten

bibliotheken

bioscopen

theaters

zwembaden

sporthallen

sportscholen

fitnesscentra

bars

hotels

restaurants

autoshowrooms

werkplaatsen

detailhandel

winkelcentra

luchthavens

koeienstallen

tuinbouwkassen

Magazijnventilatoren, stalventilatoren – waar u ze ook nodig heeft, Annerson heeft de meest kostenefficiënte oplossing voor uw binnenklimaat.
Staat uw branche of toepassing er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij weten wat u bedoelt.

contact opnemen

Veiligheid in Sporthallen   

In sporthallen en gymzalen is klimaatbeheersing een uitdaging. Een HVLS ventilator is bij uitstek geschikt voor dit soort omgevingen. Juist hier kan luchtbeweging of -circulatie heel wenselijk zijn. Maar hoe zit het dan met de veiligheid? Wat als een bal de ventilator raakt? Geen zorgen. Bij Hunter® zijn alle ventilatoren ontworpen met het oog op veiligheid en duurzaamheid. Ze zijn daarom grondig getest, ook op slagvastheid. Deze video laat zien wat er gebeurt als de ventilator in een sporthal geraakt wordt terwijl hij in beweging is. Zie zelf hoe de ventilator op hoog niveau blijft presteren, terwijl iedereen onder de ventilator veilig blijft.  

Veiligheid in het Magazijn 

Wij installeren onze ventilatoren altijd buiten het bereik van heftrucks, maar bedrijven kunnen veranderen, alsmede logistieke processen en intern transport materieel. Helaas zijn ongevallen een integraal onderdeel van het werk in logistieke omgevingen. Jaarlijks vinden er in het magazijn (NL) zo’n 150 ongevallen plaats waarbij een heftruck betrokken is. Wij begrijpen wat veilig werken voor u betekent. Hunter® maakt ventilatoren die maximale veiligheid bieden en schade minimaliseren als er een onvoorziene botsing plaatsvindt. Deze video laat u uit eerste hand zien hoe onze ventilatoren zijn ontworpen om een onbedoelde impact te weerstaan.  

Virtuele
Showroom 
 

Hunter® heeft verschillende opties om uw industriële, commerciële of publieke ruimte te upgraden. Neem een kijkje in onze virtuele showroom om enkele van onze opties te zien, waaronder: de Titan, ECO, Trak en Stingray. 

naar Overzicht