Top

TITAN

De TITAN is de best presterende Hoog-Volume Lage-Snelheid ventilator op de markt. Dit topmodel biedt de wijdverspreide luchtverplaatsing die nodig is om het hele jaar door bedrijfskosten te verlagen en het thermisch comfort in uw omgeving te verhogen.

De Direct Drive motor van de TITAN is speciaal ontworpen voor de HVLS markt. Daardoor is deze grote industriële plafondventilator licht, uiterst stil en super zuinig. Met 5 bladen verplaatst de TITAN de meeste lucht van al onze ventilatoren. Het gepatenteerde bladhoudersysteem zorgt voor een veilige, gezekerde pasvorm en perfecte stand van de bladen.

 

Elke TITAN HVLS ventilator wordt geleverd met Hunter’s innovatieve verstelbare afhangbuis. Dit telescopische ontwerp is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes, variërend van 80cm tot 3m. Zo bent u er zeker van dat nieuwe Hunter® industriële ventilator altijd perfect in uw ruimte zal passen.

 

Beschikbare diameters: 4,3m | 4,9m | 5,5m | 6,1m | 7,3m

Maximaal bereik 2.090 m²

inclusief 350-serie Controller

Onderhoudsvrije Direct Drive magneet motor (0,745kW)

AC 1PH 230v 50-60Hz | AC 3PH 230v 50-60Hz | AC 3PH 400v 50-60Hz

Perfect voor installateurs door plug-and-play concept

Levenslange* garantie op de motor, bladen, bladhouders en afhangbuis. 10 Jaar op de frequentiebesturing en 8 jaar op het bedieningsstation. Ondersteund door Hunter® – het enige bedrijf met meer dan 135 jaar ervaring in ventilatoren.

Vrijblijvende Offerte

Product informatie

Heeft u van deze ventilator gespecificeerde gegevens nodig voor een nieuw gebouw of renovatie van een bestaande industriële of andere grote ruimte? We hebben alle gegevens en details die u nodig heeft om u te helpen bij het kiezen van de juiste Hunter® ventilator, inclusief product specificatiebladen, BIM-bestanden, CAD-bestanden, installatiehandleidingen en garantie-informatie.

Informatie aanvragen

Service en support

Annerson is trots een “Factory Authorized Installer” te zijn van Hunter®. Dit betekent dat wij bevoegd zijn en bekwaam bevonden om alle installaties in de Benelux voor te bereiden, uit te voeren en te onderhouden. Dat maakt ons meer dan een leverancier van ventilatoren alleen.
Of het nu gaat om het inspecteren van de tuidraden, het schoonmaken van de bladen of beantwoorden van al uw vragen, we zijn er om u te helpen.

contact opnemen

Bekijk ook eens