Top

TITAN

De TITAN is de best presterende Hoog-Volume Lage-Snelheid ventilator op de markt. Dit topmodel biedt de wijdverspreide luchtverplaatsing die nodig is om het hele jaar door bedrijfskosten te verlagen en het thermisch comfort in uw omgeving te verhogen.

De Direct Drive motor van de TITAN is speciaal ontworpen voor de HVLS markt. Daardoor is deze grote industriële plafondventilator licht, uiterst stil en super zuinig. Met 5 bladen verplaatst de TITAN de meeste lucht van al onze ventilatoren. Het gepatenteerde bladhoudersysteem zorgt voor een veilige, gezekerde pasvorm en perfecte stand van de bladen.

 

Elke TITAN HVLS ventilator wordt geleverd met de innovatieve verstelbare afhangbuis van Hunter. Dit telescopische ontwerp is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes, variërend van 80cm tot 3m. Zo bent u er zeker van dat nieuwe Hunter® industriële ventilator altijd perfect in uw ruimte zal passen.

 

Premium industriële HVLS plafondventilator

Beschikbare diameters: 4,3m | 4,9m | 5,5m | 6,1m | 7,3m

Meest effectief 2.090 m²

inclusief 350-serie Controller

Onderhoudsvrije Direct Drive magneet motor (0,745kW)

AC 1PH 230v 50-60Hz | AC 3PH 230v 50-60Hz | AC 3PH 400v 50-60Hz

Perfect voor installateurs door plug-and-play concept

Levenslange* garantie op de motor, bladen, bladhouders en afhangbuis. 10 Jaar op de frequentiebesturing en 8 jaar op het bedieningsstation. Ondersteund door Hunter® – het enige bedrijf met meer dan 135 jaar ervaring in ventilatoren.

Vrijblijvende Offerte

Bekijk ook eens