Top

TITAN

De Titan Hoog-Volume Lage-Snelheid ventilator, het vlaggenschip van Hunter®, biedt de wijdverspreide luchtverplaatsing die nodig is om de bedrijfskosten het hele jaar door te verlagen, en zorgt tegelijkertijd voor veiligheid en comfort in uw omgeving.

lees meer ↓

 

Beschikbare diameters: 4,3m | 4,9m | 5,5m | 6,1m | 7,3m

Maximaal bereik 2.090 m²

Onderhoudsvrije Direct Drive magneet motor (0,745kW)

AC 1PH 230v 50-60Hz | AC 3PH 230v 50-60Hz | AC 3PH 400v 50-60Hz

Snelle en makkelijke installatie door plug-and-play concept

Levenslange* garantie op de motor, bladen, bladhouders en afhangbuis. 10 Jaar op de frequentiebesturing en 8 jaar op het bedieningsstation. Ondersteund door Hunter® – het enige bedrijf met meer dan 135 jaar ervaring in ventilatoren.

Vrijblijvende Offerte

Product informatie

Heeft u van deze ventilator gespecificeerde gegevens nodig voor een nieuw gebouw of renovatie van een bestaande industriële of andere grote ruimte? We hebben alle gegevens en details die u nodig heeft om u te helpen bij het kiezen van de juiste Hunter® ventilator, inclusief product specificatiebladen, BIM-bestanden, CAD-bestanden, installatiehandleidingen en garantie-informatie.

Informatie aanvragen

Service en support

Annerson is trots een “Factory Authorized Installer” te zijn van Hunter®. Bij Annerson is het ons doel om een levenslange partner te zijn en niet alleen een leverancier van ventilatoren. Daarom bieden we een service mogelijkheid om er voor te zorgen dat de ventilatoren van Hunter® top blijven presteren. Van installatie-, inspectie- en schoonmaakdiensten tot hulp bij het oplossen van problemen, we zijn er om u te helpen.

contact opnemen

Andere producten die voor u interessant kunnen zijn

ECO

economisch en efficiënt

DDI

eenvoudig en doelmatig

RM

top in minder grote ruimtes

Besturing

zelfsturend 1-30 ventilatoren