Top

Ventilator voor thuis

Niet overal past een mega grote HVLS ventilator. Gelukkig beschikken wij over een groot assortiment Hunter® plafondventilatoren die in de kleinste ruimtes van uw bedrijf toepasbaar zijn. Deze stijlvolle, hoogwaardige ventilatoren zijn verkrijgbaar in een indrukwekkende verscheidenheid aan ontwerpen, kleuren, soorten en maten. Met afmetingen van 91cm tot 137cm zijn ze niet te klein, maar ook niet te groot.

 

De ventilatoren voor thuis, ofwel residentiële ventilatoren,  hebben twee draairichtingen. In de zomer moet de plafondventilator vooruit draaien om een neerwaartse luchtstroom te creëren, die zorgt voor een directe verkoelende bries. In de winter moet deze achteruit draaien (in tegengestelde richting) om een opwaartse luchtstroom te creëren en warme lucht te laten circuleren.

 

Hunter® is het enige bedrijf met meer dan 135 jaar ervaring in plafondventilatoren. Alle ventilatoren zijn wiebelvrij en ontworpen om even betrouwbaar als fluisterstil te zijn. Ieder ontwerp wordt uitvoerig getest en nog eens getest. Hunter® voert meer kwaliteitstesten uit dan ieder ander merk. Zo bent u zeker van de kwaliteit, en wij ook.

WeatherMax ventilatoren

WeatherMax® ventilatoren zijn ontworpen om de elementen te weerstaan ​​en er tegelijkertijd perfect uit te zien. Ze beschikken over een reeks technologieën en innovaties om een ​​lange levensduur in buitenruimtes te garanderen. WeatherMax® ventilatoren zijn:

 

Weerbestendig

Roestvrij

Vormvast

 

Elke WeatherMax® ventilator heeft Hunter’s SureSpeed® garantie. Ventilatoren met deze garantie bieden ongeëvenaarde koeling en zijn geoptimaliseerd om op hogere snelheid te presteren dan andere merken.

Download hier de brochure

    horeca ventilatoren catalogus Annerson

    Bekijk ook eens