Top

Kleinere ventilatoren

Niet overal past een mega grote HVLS ventilator. Gelukkig beschikken wij over een aanvullende collectie Hunter® plafondventilatoren die in de kleinste ruimtes van uw bedrijf toepasbaar zijn. Deze stijlvolle, hoogwaardige ventilatoren zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan designs, kleuren, soorten en maten. Met afmetingen van 132cm tot 183cm zijn ze niet te klein, maar ook niet te groot.

 

Deze plafondventilatoren, ook wel commerciële ventilatoren genoemd,  hebben twee draairichtingen. In de zomer moet de plafondventilator vooruit draaien om een neerwaartse luchtstroom te creëren, die zorgt voor een directe verkoelende bries. In de winter moet deze achteruit draaien (in tegengestelde richting) om een opwaartse luchtstroom te creëren en warme lucht te laten circuleren.

 

Hunter® is het enige bedrijf met meer dan 135 jaar ervaring in plafondventilatoren. Alle ventilatoren zijn wiebelvrij en ontworpen om even betrouwbaar als fluisterstil te zijn. Ieder ontwerp wordt uitvoerig getest en nog eens getest. Hunter® voert meer kwaliteitstesten uit dan ieder ander merk. Zo bent u zeker van de kwaliteit, en wij ook.

WeatherMax ventilatoren

WeatherMax® ventilatoren zijn ontworpen om de elementen te weerstaan ​​en er tegelijkertijd perfect uit te zien. Ze beschikken over een reeks technologieën en innovaties om een ​​lange levensduur in buitenruimtes te garanderen. WeatherMax® ventilatoren zijn:

 

Weerbestendig

Roestvrij

Vormvast

 

Elke WeatherMax® ventilator heeft Hunter’s SureSpeed® garantie. Ventilatoren met deze garantie bieden ongeëvenaarde koeling en zijn geoptimaliseerd om op hogere snelheid te presteren dan andere merken.

Bekijk ook eens