Top

Ventilatoren voor thuis

Niet overal past een grote HVLS ventilator. Gelukkig beschikken wij over een groot assortiment Hunter® plafondventilatoren voor thuis die ook in uw bedrijf toepasbaar zijn. Deze stijlvolle, hoogwaardige ventilatoren zijn verkrijgbaar in een indrukwekkende verscheidenheid aan ontwerpen, kleuren, soorten en maten. Met afmetingen van 91cm tot 137cm zijn ze niet te klein, maar ook niet te groot.

 

De ventilatoren hebben twee draairichtingen. De richting van de plafondventilator in de zomer moet tegen de klok in zijn om een neerwaartse luchtstroom te creëren, die zorgt voor een directe, verkoelende bries. Uw ventilatorrichting in de winter moet met de klok mee zijn om een opwaartse luchtstroom te creëren en warme lucht te laten circuleren.

 

Hunter® is het enige bedrijf met meer dan 135 jaar ervaring in plafondventilatoren. Alle ventilatoren zijn wiebelvrij en ontworpen om even betrouwbaar als fluisterstil te zijn. Ieder ontwerp wordt uitvoerig getest en nog eens getest. Hunter® voert meer kwaliteitstesten uit dan ieder ander merk. Zo bent u zeker van de kwaliteit, en wij ook.

WeatherMax ventilatoren

WeatherMax® ventilatoren zijn ontworpen om de elementen te weerstaan ​​en er tegelijkertijd perfect uit te zien. Ze beschikken over een reeks technologieën en innovaties om een ​​lange levensduur in buitenruimtes te garanderen. WeatherMax® ventilatoren zijn:

 

Weerbestendig

Roestvrij

Vormvast

 

Elke WeatherMax® ventilator heeft Hunter’s SureSpeed® garantie. Ventilatoren met deze garantie bieden ongeëvenaarde koeling en zijn geoptimaliseerd om op hogere snelheid te presteren dan andere merken.

Download hier de brochure

  horeca ventilatoren catalogus Annerson

  Andere producten die voor u interessant kunnen zijn

  DDI

  eenvoudig en doelmatig

  RM

  top in minder grote ruimtes

  JANFAN

  voor het zware werk

  TRAK

  voor kleinere ruimtes