Top

RM

De zeer efficiënte Hunter® RM-serie is speciaal ontworpen voor een probleemloze installatie, comfort en kostenbesparingen het hele jaar door. Ontworpen met een direct drive motor en industriële componenten, worden RM ventilatoren geleverd met een standaard 60cm lange afhangbuis, een eenvoudige montagekit en -aansluiting op 230V.

lees meer ↓

 

Beschikbare diameters: 2,5m | 3,1m | 3,7m | 4,3m

Maximaal bereik 468 m²

AC 1PH 230v 50-60Hz

Onderhoudsvrije Direct Drive magneet motor (0,465kW)

Snelle en makkelijke installatie door plug-and-play concept

Levenslange* garantie op de motor, bladen, bladhouders en afhangbuis. 10 Jaar op de frequentiebesturing en 8 jaar op het bedieningsstation. Ondersteund door Hunter® – het enige bedrijf met meer dan 135 jaar ervaring in ventilatoren.

Vrijblijvende Offerte

Product informatie

Heeft u van deze ventilator gespecificeerde gegevens nodig voor een nieuw gebouw of renovatie van een bestaande industriële of andere grote ruimte? We hebben alle gegevens en details die u nodig heeft om u te helpen bij het kiezen van de juiste Hunter® ventilator, inclusief product specificatiebladen, BIM-bestanden, CAD-bestanden, installatiehandleidingen en garantie-informatie.

Informatie aanvragen

Service en support

Annerson is trots een “Factory Authorized Installer” te zijn van Hunter®. Bij Annerson is het ons doel om een levenslange partner te zijn en niet alleen een leverancier van ventilatoren. Daarom bieden we een service mogelijkheid om er voor te zorgen dat de ventilatoren van Hunter® top blijven presteren. Van installatie-, inspectie- en schoonmaakdiensten tot hulp bij het oplossen van problemen, we zijn er om u te helpen.

contact opnemen

Andere producten die voor u interessant kunnen zijn

TITAN

voor de allerbeste prestaties

ECO

economisch en efficiënt

DDI

eenvoudig en doelmatig

Besturing

zelfsturend 1-30 ventilatoren