Top

RM

De zeer efficiënte RM-serie is speciaal ontworpen voor een probleemloze installatie, comfort en kostenbesparingen het hele jaar door. Naast de Direct Drive motor en industriële componenten, heeft de RM ventilator een standaard 60cm lange afhangbuis, een eenvoudige montagekit en -aansluiting op 230V.

Het stille lichtgewicht heeft een variabele snelheidsregeling om de luchtstroom volledig af te stellen op maximale prestaties en efficiëntie, en dat alles tegen een betaalbare prijs. Ideaal voor ruimtes die minder groot zijn en de voordelen van Hoog-Volume en Lage-Snelheid nodig hebben.

 

Beschikbare diameters: 2,5m | 3,1m | 3,7m | 4,3m

Maximaal bereik 468 m²

inclusief 350-serie Controller

AC 1PH 230v 50-60Hz

Onderhoudsvrije Direct Drive magneet motor (0,465kW)

Snelle en makkelijke installatie door plug-and-play concept

Levenslange* garantie op de motor, bladen, bladhouders en afhangbuis. 10 Jaar op de frequentiebesturing en 8 jaar op het bedieningsstation. Ondersteund door Hunter® – het enige bedrijf met meer dan 135 jaar ervaring in ventilatoren.

Vrijblijvende Offerte

Product informatie

Heeft u van deze ventilator gespecificeerde gegevens nodig voor een nieuw gebouw of renovatie van een bestaande industriële of andere grote ruimte? We hebben alle gegevens en details die u nodig heeft om u te helpen bij het kiezen van de juiste Hunter® ventilator, inclusief product specificatiebladen, BIM-bestanden, CAD-bestanden, installatiehandleidingen en garantie-informatie.

Informatie aanvragen

Service en support

Annerson is trots een “Factory Authorized Installer” te zijn van Hunter®. Dit betekent dat wij bevoegd zijn en bekwaam bevonden om alle installaties in de Benelux voor te bereiden, uit te voeren en te onderhouden. Dat maakt ons meer dan een leverancier van ventilatoren alleen.
Of het nu gaat om het inspecteren van de veiligheidskabel, het schoonmaken van de bladen of beantwoorden van al uw vragen, we zijn er om u te helpen.

contact opnemen

Bekijk ook eens