Top

Over ons

Annerson is een jong ambitieus familiebedrijf dat wil bijdragen aan een beter klimaat, binnen en buiten. Ons assortiment bestaat uit producten die met de grootste zorg gekozen zijn en aansluiten op de uitdagingen van deze tijd. Onze oplossingen helpen klanten thermisch comfort te genereren, de luchtkwaliteit te verbeteren en kosten te reduceren. We laten ons leiden door onze missie, visie en kernwaarden. Daarbij kijken we altijd vooruit en investeren we in duurzame relaties. De juiste oplossing vinden wij belangrijker dan de orderwaarde.  Wij zijn authentiek en bouwen vertrouwen op resultaat en reputatie. Kiezen voor Annerson is een keuze voor deskundig advies, een betrouwbare installatie en producten van bewezen kwaliteit.

logo van Hunter

Officiële distributeur Hunter® Industrial  

We zijn trots dat we de officiële distributeur zijn voor Hunter® industriële en commerciële ventilatoren in de Benelux. Het Amerikaanse Hunter® is opgericht in 1886 en is de uitvinder van de plafondventilator. Al meer dan 135 jaar is het bedrijf toonaangevend. Het bedrijf kenmerkt zich door het innovatieve karakter, de bewezen kwaliteit en de korte levertijden. 

Hunter® HVLS ventilatoren zijn AMCA gecertificeerd en de meest efficiënte in de markt. Met lichtere motoren leveren ze betere prestaties en verbruiken ze minder. Door het plug-and-play concept zijn ze makkelijk te installeren, waardoor de installatiekosten laag blijven. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan met weinig tot geen onderhoud en de garantie is uitstekend!

Bekijk Ventilatoren

MISSIE

Het bieden van de best mogelijke oplossingen voor de uitdagingen van deze tijd.

VISIE

Wij geloven dat veiligheid en welzijn hand in hand gaan met kostenreductie.

WAARDEN

Maak een verschil. Denk slim. Bouw vertrouwen. Hou van wat je doet. Ben trots.

Dave Trommelen

eigenaar

Met meer dan 10 jaar ervaring in HVLS ventilatoren hebben we de meest uiteenlopende toepassingen gezien. De voordelen sluiten werkelijk aan op de huidige vraag. De wereld verandert snel en wij moeten ons hierin aanpassen. Europa warmt sneller op dan de rest van de wereld. In een opwarmend klimaat wordt niet alleen CO2 reductie belangrijker, maar ook koeling en ventilatie. De ministeries van SZW en VWS adviseren ons te ventileren tijdens hitte en COVID-19. Daarnaast is er nog de enorme stijging van energieprijzen en investeren bedrijven meer dan ooit in energiezuinige maatregelen. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat de HVLS ventilatoren steeds belangrijker gaan worden. Vandaar ons initiatief om bedrijven een betaalbare oplossing te bieden voor de huidige problematiek. Zo hopen wij de wereld niet alleen beter voor onze klanten achter te laten, maar ook voor onze kinderen en kleinkinderen.

eigenaar Annerson

Waarom voor ons kiezen?

1

Kwaliteit

Producten, voorbereiding en uitvoering

2

Expertise

Meer dan 10 jaar ervaring in HVLS technologie

3

Betrouwbaar

Wij bouwen op resultaat en reputatie

4

Betaalbaar

Het bieden van kostenbesparende oplossingen

5

Waarden

… leiden onze beslissingen, ons gedrag en denken

6

Werkwijze

Gestructureerd en rationeel