Top

Over ons

Annerson is een jong ambitieus bedrijf dat wil bijdragen aan een beter klimaat, binnen en buiten. Ons assortiment bestaat uit ventilatoren, destratificatoren en luchtreinigers die met zorg zijn geselecteerd en met duurzaamheid in gedachten. Onze oplossingen helpen bedrijven thermisch comfort te genereren, luchtkwaliteit te verbeteren en energie te besparen. We laten ons leiden door onze missie, visie en kernwaarden. Daarbij kijken we altijd vooruit en richten wij ons op het bouwen van lange termijn relaties. Annerson staat voor deskundig advies, een zorgeloze installatie en producten van bewezen kwaliteit.

MISSIE

Bijdragen aan een betere leef- en werkomgeving met duurzame ventilatieoplossingen.

VISIE

HVLS ventilatoren en destratificatoren in ieder groot gebouw in de Benelux.

WAARDEN

Maak een verschil. Denk slim. Bouw vertrouwen. Werk hard. Hou van wat je doet. Ben trots.

Hunter Fan
Industrial & Commercial Fans

 

Het Amerikaanse Hunter is opgericht in 1886 en is de uitvinder van de plafondventilator. Al meer dan 135 jaar is het bedrijf toonaangevend. Het bedrijf kenmerkt zich door het innovatieve karakter, de bewezen kwaliteit en de korte levertijden. De HVLS ventilatoren van Hunter zijn AMCA gecertificeerd en de meest efficiënte in de markt. Met lichtere motoren leveren ze betere prestaties en verbruiken ze minder. Door het plug-and-play concept zijn ze makkelijk te installeren, waardoor de installatiekosten laag blijven. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan met weinig tot geen onderhoud en de garantie is uitstekend.

Lees meer
AIRIUS
Destratification & Purification Fans

 

De missie van Airius is om iedereen comfort, schone lucht en energiebesparing te bieden. Vanaf de introductie van de eerste destratificator in 2004 heeft Airius zijn aanbod uitgebreid met verschillende productlijnen die voldoen aan de luchtcirculatie- en luchtzuiveringsbehoeften van nagenoeg alle soorten en maten gebouwen. Airius heeft duizenden bedrijven wereldwijd geholpen om het comfort te verhogen, thermische gelaagdheid te verminderen, de luchtkwaliteit te verbeteren en energie te besparen. De gepatenteerde producten van Airius worden ontworpen, geproduceerd en geassembleerd in de V.S.

Lees meer

Waarom voor ons kiezen?

1

Kennis & ervaring

Deskundige begeleiding vanaf de planning tot en met de uitvoering. Meer dan 10 jaar kennis en ervaring in HVLS technologie.

2

Gerenommeerde merken

Alleen producten die zich wereldwijd al bewezen hebben. De beste merken voor duurzame resultaten. Kwaliteit boven alles.

3

Meest complete assortiment

Ventilatoren, destratificatoren en luchtreinigers. Maximale prestaties en minimale kosten. Een oplossing voor elke toepassing.

4

Meeste energiebesparing

Meest energie-efficiënte totaaloplossingen in de markt. Combinatie van elkaar versterkende en aanvullende producten.

5

Duurzame inzetbaarheid

Gemaakt om lang mee te gaan met weinig tot geen onderhoud. Wij garanderen een zorgeloos gebruik en lange levensduur.

6

Beste garantie

Enige HVLS leverancier met levenslange garantie, ondersteund door het enige bedrijf met meer dan 135 jaar ervaring in ventilatoren.