Top

Over ons

Annerson is een jong ambitieus bedrijf dat wil bijdragen aan een beter klimaat, binnen en buiten. Ons assortiment bestaat uit industriële en commerciële ventilatoren die met zorg zijn geselecteerd en met duurzaamheid in gedachten. Onze oplossingen helpen bedrijven thermisch comfort te genereren, de luchtkwaliteit te verbeteren en energie te besparen. We laten ons leiden door onze missie, visie en kernwaarden. Daarbij kijken we altijd vooruit en gaan we relaties aan voor de lange termijn. Annerson staat voor deskundig advies, een zorgeloze installatie en producten van bewezen kwaliteit.
logo van Hunter

Ventilatoren van Hunter®

We zijn trots dat we de officiële distributeur zijn voor Hunter® industriële en commerciële ventilatoren in de Benelux. Het Amerikaanse Hunter® is opgericht in 1886 en is de uitvinder van de plafondventilator. Al meer dan 135 jaar is het bedrijf toonaangevend. Het bedrijf kenmerkt zich door het innovatieve karakter, de bewezen kwaliteit en de korte levertijden.

Hunter® HVLS ventilatoren zijn AMCA gecertificeerd en de meest efficiënte in de markt. Met lichtere motoren leveren ze betere prestaties en verbruiken ze minder. Door het plug-and-play concept zijn ze makkelijk te installeren, waardoor de installatiekosten laag blijven. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan met weinig tot geen onderhoud en de garantie is uitstekend!

Bekijk Ventilatoren

MISSIE

Het bieden van de best mogelijke oplossingen voor de uitdagingen van deze tijd.

VISIE

Wij geloven dat veiligheid en welzijn hand in hand gaan met kostenreductie.

WAARDEN

Maak een verschil. Denk slim. Bouw vertrouwen. Hou van wat je doet. Ben trots.

Dave Trommelen

eigenaar

Met meer dan 10 jaar ervaring in HVLS ventilatoren hebben we de meest uiteenlopende toepassingen gezien. De voordelen sluiten werkelijk aan op de huidige vraag. De wereld verandert snel en wij moeten ons hierin aanpassen. Europa warmt sneller op dan de rest van de wereld. In een opwarmend klimaat wordt niet alleen CO2 reductie belangrijker, maar ook koeling en ventilatie. De ministeries van SZW en VWS adviseren ons te ventileren tijdens hitte en COVID-19. Daarnaast is er nog de enorme stijging van energieprijzen en investeren bedrijven meer dan ooit in energiezuinige maatregelen. Vandaar ons initiatief om bedrijven een betaalbare oplossing te bieden voor de uitdagingen van deze tijd. Met HVLS ventilatoren kunnen we helpen de milieu-impact van gebouwen te verlagen en het welzijn van mensen te verbeteren. Zo hopen wij de wereld niet alleen beter voor onze klanten achter te laten, maar ook voor onze kinderen en kleinkinderen.

over ons

Waarom voor ons kiezen?

1

Kennis & ervaring

HVLS specialist. Deskundige begeleiding vanaf de planning tot en met de uitvoering. Meer dan 10 jaar kennis en ervaring.

2

Gerenommeerd merk

Opgericht in 1886 en uitvinder van de plafondventilator. Hunter® staat voor beste garantie, bewezen kwaliteit en korte levertijd.

3

Meest complete assortiment

HVLS ventilatoren & intelligente besturingssystemen voor maximale prestaties en minimale kosten. Oplossing voor elke toepassing.

4

Meeste energiebesparing

Meest efficiënte HVLS ventilatoren in de markt. Met minder gewicht en vermogen, hogere prestaties en lager verbruik.

5

Duurzame inzetbaarheid

Gemaakt om lang mee te gaan met weinig tot geen onderhoud. Wij garanderen een zorgeloos gebruik en lange levensduur.

6

Beste garantie

Enige HVLS leverancier met levenslange garantie, ondersteund door het enige bedrijf met meer dan 135 jaar ervaring in ventilatoren.