Top

Over ons

Annerson is een jong ambitieus bedrijf dat wil bijdragen aan een beter klimaat, binnen en buiten. Ons assortiment bestaat uit industriële en commerciële ventilatoren die met zorg zijn geselecteerd en met duurzaamheid in gedachten. Met onze oplossingen helpen we bedrijven thermisch comfort te genereren, de luchtkwaliteit te verbeteren en energie te besparen. We laten ons leiden door onze missie, visie en kernwaarden. Daarbij kijken we altijd vooruit en richten wij ons op het bouwen van lange termijn relaties. Annerson staat voor deskundig advies, een zorgeloze installatie en producten van bewezen kwaliteit.

MISSIE

Bijdragen aan een betere leef- en werkomgeving met duurzame ventilatieoplossingen.

VISIE

Energie-efficiënte HVLS ventilatoren in ieder groot gebouw in de Benelux.

WAARDEN

Maak een verschil. Denk slim. Bouw vertrouwen. Werk hard. Hou van wat je doet. Ben trots.

Ventilatoren van Hunter®

 

We zijn trots dat we de officiële distributeur zijn voor Hunter® industriële en commerciële ventilatoren in de Benelux. Het Amerikaanse Hunter® is opgericht in 1886 en is de uitvinder van de plafondventilator. Al meer dan 135 jaar is het bedrijf toonaangevend. Het bedrijf kenmerkt zich door het innovatieve karakter, de bewezen kwaliteit en de korte levertijden.

 

Hunter® HVLS ventilatoren zijn AMCA gecertificeerd en de meest efficiënte in de markt. Met lichtere motoren leveren ze betere prestaties en verbruiken ze minder. Door het plug-and-play concept zijn ze makkelijk te installeren, waardoor de installatiekosten laag blijven. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan met weinig tot geen onderhoud en de garantie is uitstekend!

Lees meer

Waarom voor ons kiezen?

1

Kennis & ervaring

HVLS specialist. Deskundige begeleiding vanaf de planning tot en met de uitvoering. Meer dan 10 jaar kennis en ervaring.

2

Gerenommeerd merk

Opgericht in 1886 en uitvinder van de plafondventilator. Hunter® staat voor beste garantie, bewezen kwaliteit en korte levertijd.

3

Meest complete assortiment

HVLS ventilatoren & intelligente besturingssystemen voor maximale prestaties en minimale kosten. Oplossing voor elke toepassing.

4

Meeste energiebesparing

Meest efficiënte HVLS ventilatoren in de markt. Met minder gewicht en vermogen, hogere prestaties en lager verbruik.

5

Duurzame inzetbaarheid

Gemaakt om lang mee te gaan met weinig tot geen onderhoud. Wij garanderen een zorgeloos gebruik en lange levensduur.

6

Beste garantie

Enige HVLS leverancier met levenslange garantie, ondersteund door het enige bedrijf met meer dan 135 jaar ervaring in ventilatoren.