Top

JANFAN

JANFAN® Industriële luchtcirculatie ventilatoren behoren tot de meest onderhoudsvrije en energiezuinige Heavy Duty ventilatoren die er zijn. JANFAN® heeft terecht zijn reputatie verdiend als de standaard binnen automobiel- en zware industriële toepassingen door al meer dan 60 jaar superieure kwaliteit en uitstekende klantenservice te bieden. Elke ventilator is ontworpen voor een lange levensduur en onderhoudsgemak. De duurzaamheid van de ventilatoren heeft zich in de loop der tijd onder de meest zware omstandigheden bewezen.

 

Beschikbare diameters: 66cm | 81cm | 97cm

Capaciteit 13.099 m³/uur

Luchtsnelheid 2.54m/s op 10.6m – 0.5m/s op 38m

AC 1PH 230v 50-60Hz

Motor 185W – 2 snelheden

Verschillende bevestigingssystemen verkrijgbaar: plafond, muur, I- en H-balk, C-kanalen, voetstuk, zwenkarm of mobiel onderstel.

Energiebesparende module met timer functie optioneel verkrijgbaar

5 Jaar garantie op de motor, ondersteund door JANFAN®

Bestel via de online winkel

Liever huren?

De verrijdbare ventilator van JANFAN® is stil, krachtig en energiezuinig. Perfect om tijdelijk mee te koelen of te drogen. De krachtige ventilator is eenvoudig te verplaatsen, zwenkbaar en in verschillende hoeken in te stellen.
JANFAN® ventilatoren zijn modulair opgebouwd en speciaal ontworpen voor het zware werk. Ze zijn betrouwbaar, 24/7 inzetbaar, makkelijk schoon te maken en kunnen tegen een stootje.

Ja, ik wil huren

Bewezen kwaliteit

Het Amerikaanse JANFAN® is sinds 1958 een toonaangevende fabrikant van energie-efficiënte Heavy Duty ventilatoren. De industriële  luchtcirculatoren van JANFAN® staan met name bekend om hun operationele zekerheid. Ze zijn duurzamer, betrouwbaarder en stiller dan alle andere ventilatoren in deze klasse. “Vergeleken met JANFAN® is iedere andere ventilator gewoon een ventilator!”

contact opnemen

Bekijk ook eens