Top

JANFAN

JANFAN® Industriële luchtcirculatie ventilatoren behoren tot de meest vertrouwde en energiezuinige ventilatoren die er zijn. JANFAN® heeft terecht zijn reputatie verdiend als de standaard binnen automobiel- en zware industriële toepassingen door al meer dan 60 jaar superieure kwaliteit en uitstekende klantenservice te bieden. Elke ventilator is ontworpen voor een lange levensduur en onderhoudsgemak. De duurzaamheid van de ventilatoren is in de loop van de tijd en onder de meest zware omstandigheden bewezen.

 

Beschikbare diameters: 66cm | 81cm | 97cm

Capaciteit tot 13.099 m³/uur

Snelheid 2.54m/s op 10.6m – 0.5m/s op 38m!

AC 1PH 230v 50-60Hz

Motor 185W – 2 snelheden

Verschillende bevestigingssystemen verkrijgbaar: plafond, muur, I- en H-balk, C-kanalen, voetstuk, zwenkarm of mobiel onderstel.

Energiebesparende module met timer functie optioneel verkrijgbaar

5 Jaar garantie op de motor, ondersteund door JANFAN®

Vrijblijvende Offerte

Liever huren?

De verrijdbare ventilator van JANFAN® is stil, krachtig en energiezuinig. Perfect om tijdelijk mee te koelen of te drogen. De krachtige ventilator is eenvoudig te verplaatsen, zwenkbaar en in verschillende hoeken in te stellen. JANFAN® ventilatoren zijn modulair opgebouwd en speciaal ontworpen voor het zware werk. Ze zijn betrouwbaar, 24/7 inzetbaar, makkelijk schoon te maken en kunnen tegen een stootje.

Ja, ik wil huren

Bewezen kwaliteit

Het Amerikaanse JANFAN® is sinds 1958 een toonaangevende fabrikant van industriële en commerciële ventilatoren die extreem energiezuinig zijn en ontworpen om lang mee te gaan. JANFAN® luchtcirculatoren staan bekend als de beste industriële Heavy Duty ventilatoren ter wereld. Totdat u deze ventilator heeft geprobeerd, weet u niet wat u mist want “al het andere is maar gewoon een ventilator”

contact opnemen

Andere producten die voor u interessant kunnen zijn

DDI

eenvoudig en doelmatig

RM

top in minder grote ruimtes

TRAK

esthetisch comfort

THUIS

voor kleinere ruimtes