Top

RENTAL

Perfecte ventilator om tijdelijk mee te koelen of drogen. De ventilatoren van het Amerikaanse JANFAN® staan bekend als de beste industriële Heavy Duty ventilatoren ter wereld en behoren tot de meest betrouwbare en energie efficiënte ventilatoren die er zijn.

 

Diameter ventilator 97cm

180 graden draaibaar en in schuinte verstelbaar

Capaciteit 13.099 m³/uur

Snelheid 2.54m/s op 10.6m – 0.5m/s op 38m!

AC 1PH 230v 50-60Hz

Motor 185W – 2 snelheden

Verrijdbaar onderstel

Gewicht 36kg

 

Huurprijs (ex btw)
per week

€42,50

Reserveer deze ventilator

Liever grote plafondventilatoren voor een vast maandbedrag?

Lease uw groene investering bij de Rabobank

Net als bij zonnepanelen, moet u helaas eerst geld uitgeven om daarna energie te besparen. Nu is de terugverdientijd van HVLS ventilatoren vaak minder dan 2 jaar, maar wij begrijpen dat het evengoed een behoorlijke investering kan zijn. Daarom bieden wij onze HVLS ventilatoren ook aan op lease basis. Hiervoor werken wij samen met Rabo Lease. Klik op de button onder het Rabo logo en bereken uw leasebedrag.

Energie-investeringsaftrek (EIA) bij financial lease

Het loont om te investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. Als u via financial lease investeert in bedrijfsmiddelen zoals HVLS ventilatoren, kunt u in aanmerking komen voor de energie-investeringsaftrek. Daardoor verlaagt u de winst uit uw onderneming en betaalt u minder belasting. Zo wil de overheid duurzame investeringen stimuleren. Met de EIA kan uw bedrijf 45 procent van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst.