Top

Fitness ventilatoren

Maximaal comfort en een betere luchtkwaliteit met Annerson!

Wij weten dat het er heet aan toe kan gaan als uw klanten er op los zweten. Onze commerciële- en industriële ventilatoren zijn speciaal ontworpen om het verkoelende effect te creëren dat uw fitnessruimte nodig heeft, ideaal om de lichaamstemperatuur op peil te houden en de risico’s van hitte gerelateerde klachten of ongevallen te beperken. Door de lucht effectief te circuleren met onze ventilatoren, is er veel minder kans op gladde oppervlakken, klamme apparatuur en nare geuren. Laat daarom de lucht met uw klanten meebewegen, bespaar geld en zorg voor een optimaal en veilig sportklimaat.

Commerciële fitness ventilatoren

Commerciële plafondventilatoren voor sport- en fitnesscentra leveren betrouwbaarheid en kracht die verder gaat dan wat de standaard plafondventilator voor thuis kan produceren, en dat alles met behoud van een strakke, moderne esthetiek. Deze ventilatoren zijn ideaal voor sportscholen met minder hoge plafonds – ofwel fitness ruimtes waar vanwege de afmetingen geen plek is voor industriële plafondventilatoren met een grote diameter (zoals hieronder).

naar Commerciële Ventilatoren

Industriële fitness ventilatoren

Plafondventilatoren met een grote diameter voor sportscholen, bekend als HVLS ventilatoren (Hoog-Volume, Lage-Snelheid), zijn een effectieve en efficiënte manier om uw fitnesscentrum of gym schoon en gastvrij te houden voor klanten en werknemers. Deze grote ventilatoren zijn écht ontworpen voor grotere sportruimtes met hoge plafonds die meer luchtstroom vereisen dan een commerciële plafondventilator kan genereren. Onze HVLS plafondventilatoren zijn gecertificeerd door AMCA International en worden ondersteund door de Limited Lifetime warranty – garantie van Hunter®. Grote industriële fitness ventilatoren:

 

verlagen de gevoelstemperatuur tot 6°C
verminderen de effecten van geur en vocht
helpen bij behoud van leden en werknemers
verlagen de stookkosten met 30% in de winter
genereren het hele jaar door besparingen

naar Industriële Ventilatoren

Sporthal ventilatoren

HVLS ventilatoren zijn in vele opzichten de ideale oplossing voor sporthallen en gymzalen. Met hun grote diameters zorgen ze voor een aangenaam briesje en effectieve luchtcirculatie, met thermische egalisatie, geur- en vochtreductie als gevolg. Zo wordt het comfort voor sporters en toeschouwers aanzienlijk verbeterd en worden ideale sport- en speelomstandigheden behouden. En omdat ze zo stil zijn, kun je elkaar in ieder geval goed horen tijdens wedstrijden en evenementen. Voor het geval dat je de bal niet aan ziet komen…

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Bericht sturen