Top

ECO

De ECO Hoog-Volume Lage-Snelheid ventilator is de perfecte keuze voor iedere werkgever die zijn werknemers comfortabel, productief en veilig wil houden tegen een aangename prijs. Met een direct aangedreven motor en 4 door ruimtevaartingenieurs ontworpen bladen, biedt de ECO de meest energiezuinige luchtstroom in de markt.

De uitzonderlijke prestaties, Plug-and-Play besturingstechnologie en lichtgewicht componenten zorgen ervoor dat deze grote industriële ventilator op effectieve wijze het binnenklimaat van ieder gebouw snel kan verbeteren.

 

Elke ECO HVLS ventilator wordt geleverd met Hunter’s innovatieve verstelbare afhangbuis. Dit telescopische ontwerp is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes, variërend van 80cm tot 3m. Zo bent u er zeker van dat nieuwe Hunter® industriële ventilator altijd perfect in uw ruimte zal passen.

 

Beschikbare diameters: 2,5m | 3,1m | 3,7m | 4,3m | 4,9m | 5,5m | 6,1m | 7,3m

Maximaal bereik 1.338 m²

inclusief 350-serie Controller

Onderhoudsvrije Direct Drive magneet motor (0,465kW)

AC 1PH 230v 50-60Hz | AC 3PH 230v 50-60Hz | AC 3PH 400v 50-60Hz

Perfect voor installateurs door plug-and-play concept

Levenslange* garantie op de motor, bladen, bladhouders en afhangbuis. 10 Jaar op de frequentiebesturing en 8 jaar op het bedieningsstation. Ondersteund door Hunter® – het enige bedrijf met meer dan 135 jaar ervaring in ventilatoren.

Vrijblijvende Offerte

Product informatie

Heeft u van deze ventilator gespecificeerde gegevens nodig voor een nieuw gebouw of renovatie van een bestaande industriële of andere grote ruimte? We hebben alle gegevens en details die u nodig heeft om u te helpen bij het kiezen van de juiste Hunter® ventilator, inclusief product specificatiebladen, BIM-bestanden, CAD-bestanden, installatiehandleidingen en garantie-informatie.

Informatie aanvragen

Service en support

Annerson is trots een “Factory Authorized Installer” te zijn van Hunter®. Dit betekent dat wij bevoegd zijn en bekwaam bevonden om alle installaties in de Benelux voor te bereiden, uit te voeren en te onderhouden. Dat maakt ons meer dan een leverancier van ventilatoren alleen.
Of het nu gaat om het inspecteren van de tuidraden, het schoonmaken van de bladen of beantwoorden van al uw vragen, we zijn er om u te helpen.

contact opnemen

Bekijk ook eens