Top

DDI

De DDI is een industriële Hoog-Volume Lage-Snelheid (HVLS) ventilator die gebouwd is voor eenvoud en krachtige luchtcirculatie. DDI is de perfecte optie voor bedrijven die op zoek zijn naar meer luchtverplaatsing in grote ruimtes zoals magazijnen, productiecentra, distributiecentra, laad- en losgebieden.

De DDI is alles behalve complex, maar daar is deze industriële ventilator ook voor ontworpen. Door de speciaal ontwikkelde Direct Drive motor en 3 aerodynamische efficiënte bladen, weet het evengoed een behoorlijke luchtstroom te creëren. Ook het bedieningsstation is eenvoudig. Gewoon 3 snelheden en een winterstand voor destratificatie. Makkelijk toch?

 

Beschikbare diameters: 6,1m | 7,3m

Maximaal bereik 1.208 m²

AC 1PH 230v 50-60Hz | AC 3PH 230v 50-60Hz | AC 3PH 400v 50-60Hz

Onderhoudsvrije Direct Drive magneet motor (0,65kW)

Perfect voor installateurs door plug-and-play concept

Levenslange* garantie op bladen, bladhouders, afhangbuis en bedieningsstation. 5 Jaar op de motor en frequentiebesturing. Ondersteund door Hunter® – het enige bedrijf met meer dan 135 jaar ervaring in ventilatoren.

Product informatie

Heeft u van deze ventilator gespecificeerde gegevens nodig voor een nieuw gebouw of renovatie van een bestaande industriële of andere grote ruimte? We hebben alle gegevens en details die u nodig heeft om u te helpen bij het kiezen van de juiste Hunter® ventilator, inclusief product specificatiebladen, BIM-bestanden, CAD-bestanden, installatiehandleidingen en garantie-informatie.

Informatie aanvragen

Service en support

Annerson is trots een “Factory Authorized Installer” te zijn van Hunter®. Dit betekent dat wij bevoegd zijn en bekwaam bevonden om alle installaties in de Benelux voor te bereiden, uit te voeren en te onderhouden. Dat maakt ons meer dan een leverancier van ventilatoren alleen.
Of het nu gaat om het inspecteren van de tuidraden, het schoonmaken van de bladen of beantwoorden van al uw vragen, we zijn er om u te helpen.

contact opnemen

Bekijk ook eens