Top

DDI

De DDI is een industriële Hoog-Volume Lage-Snelheid (HVLS) ventilator die gebouwd is voor eenvoud en krachtige luchtcirculatie. DDI is de perfecte optie voor bedrijven die op zoek zijn naar meer luchtverplaatsing in grote ruimtes zoals magazijnen, productiecentra, distributiecentra, laad- en losgebieden.

lees meer ↓

 

Beschikbare diameters: 6,1m | 7,3m

Maximaal bereik 1.208 m²

AC 1PH 230v 50-60Hz | AC 3PH 230v 50-60Hz | AC 3PH 400v 50-60Hz

Onderhoudsvrije Direct Drive magneet motor (0,65kW)

Snelle en makkelijke installatie door plug-and-play concept

Levenslange* garantie op bladen, bladhouders, afhangbuis en bedieningsstation. 5 Jaar op de motor en frequentiebesturing. Ondersteund door Hunter® – het enige bedrijf met meer dan 135 jaar ervaring in ventilatoren.

Product informatie

Heeft u van deze ventilator gespecificeerde gegevens nodig voor een nieuw gebouw of renovatie van een bestaande industriële of andere grote ruimte? We hebben alle gegevens en details die u nodig heeft om u te helpen bij het kiezen van de juiste Hunter® ventilator, inclusief product specificatiebladen, BIM-bestanden, CAD-bestanden, installatiehandleidingen en garantie-informatie.

Informatie aanvragen

Service en support

Annerson is trots een “Factory Authorized Installer” te zijn van Hunter®. Bij Annerson is het ons doel om een levenslange partner te zijn en niet alleen een leverancier van ventilatoren. Daarom bieden we een service mogelijkheid om er voor te zorgen dat de ventilatoren van Hunter® top blijven presteren. Van installatie-, inspectie- en schoonmaakdiensten tot hulp bij het oplossen van problemen, we zijn er om u te helpen.

contact opnemen

Andere producten die voor u interessant kunnen zijn