Top

Automotive ventilatoren

HVLS ventilatoren voor de auto industrie

Automotive is eigenlijk een verzamelnaam voor bedrijven die werkzaam zijn in de productie en verkoop van automobielen. Hoewel auto onderhoud hier doorgaans niet onder valt, nemen wij als Annerson ook dit onderdeel van de auto industrie mee. Of het nu gaat om autoproductie, de autoshowroom of de werkplaats voor onderhoud, we hebben voor iedere locatie een  duurzame ventilatie oplossing.

Werkplaats ventilatoren

Voor de werkplaatsen waar gesleuteld wordt is er vaak minder ruimte aan het plafond dan in een grote open showroom. Er zijn meer obstakels en blokkades van de luchtstroom waardoor het niet altijd mogelijk is om de grootste diameters HVLS ventilatoren te plaatsen. Daar bieden onze commerciële plafondventilatoren een uitkomst. Neem bijvoorbeeld de RM met een maximale diameter van 4,27 meter. Deze HVLS ventilator heeft dezelfde industriële motor en kwaliteit als de ECO, maar geen tuidraden en een andere afhangconstructie. Het plug & play concept maakt de ventilator makkelijk te installeren en de bediening is eenvoudig via het meegeleverde touchscreen. Op hogere snelheid houden ze uw monteurs koel in de zomer, en op lagere snelheid kunt u in de winter de warme lucht naar beneden drukken. Zo heeft u niet alleen een beter klimaat in de werkplaats, maar bespaart u ook nog eens op uw energierekening.

naar Commerciële Ventilatoren

Showroom ventilatoren

Hoog-Volume Lage-Snelheid ventilatoren zijn met hun grote diameters een effectieve en efficiënte manier om uw showroom zo aangenaam en schoon mogelijk te houden voor iedereen die er aanwezig is. Deze grote ventilatoren zijn ontworpen voor grote gebouwen en daarmee perfect voor grote open ruimtes en hoge plafonds. Onze HVLS ventilatoren zijn AMCA gecertificeerd, wat net als een NAP check voor auto’s zekerheid geeft over wat u aanschaft. Niet voor de kilometers natuurlijk, maar wel over de luchtverplaatsing (m3/uur). Onze industriële HVLS ventilatoren worden ondersteund door de Limited Lifetime warranty – garantie van Hunter®. Grote industriële showroom ventilatoren:

 

zorgen voor thermisch comfort in de showroom
verminderen de effecten van geur en vocht
verlagen de stookkosten met 30% in de winter
ontlasten en versterken bestaande HVAC systemen
helpen bij binnen houden van potentiële klanten

naar Industriële Ventilatoren

Productie ventilatoren

In de productie kan de temperatuur behoorlijk oplopen. Met de industriele luchtcirculatoren van JANFAN® kunt u zich richten op de werkstations en (symptomen van) hittestress tegengaan door de gevoelstemperatuur tot wel 8°C te verlagen. Uw medewerkers blijven tevreden, zijn minder afwezig en werken meer efficiënt. Om ervoor te zorgen dat alle shifts zorgeloos doorgedraaid kunnen worden, zijn effectieve en bedrijfszekere ventilatoren belangrijk voor een optimaal productieproces. JANFAN® ventilatoren zijn daarvoor dé oplossing. Ze hebben terecht hun reputatie verdiend als de standaard binnen automobiel- en zware industrie door al meer dan 60 jaar superieure kwaliteit te leveren. Het zijn oprecht de meest onderhoudsvrije en energiezuinige Heavy Duty ventilatoren die er zijn. Betrouwbaar, 24/7 inzetbaar, makkelijk schoon te maken en hufterproof. De ventilatoren zijn modulair gebouwd en speciaal ontworpen voor het zware werk in een productie omgeving.

naar JANFAN pagina

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Bericht sturen